Hem

Välkommen till Aktiva Seniorer Falun

Aktiva seniorer i Falun är en ideell förening och till för de seniorer som vill dela en social gemenskap, som kan erbjuda ett varierat utbud av olika aktiviteter och programpunkter, som föreläsningar, kulturarrangemang, studiebesök, utflykter och resor bl a. Program och aktiviteter tas fram i nära samarbete mellan styrelse och medlemmar.


Vi vill med vår verksamhet bidra till ett mer socialt och innehållsrikt vardagsliv för våra medlemmar. Vi tror på, att det vi gör och upplever tillsammans är mer berikande än att stå utanför den gemenskap vi kan erbjuda.
Vår förening ingår i Förbundet Aktiva Seniorer, som är riksomfattande och religiöst och partipolitiskt obundet. Det finns f.n. över 50 föreningar med över 20 000 medlemmar.

Om Aktiva Seniorer

Vad är Aktiva Seniorer? Riksorganisationen Aktiva Seniorer startade 1988. Förbundet Aktiva Seniorer, FAS, är en ideell organisation med syfte att främja ...
Läs Mer

Studiebesök och övriga aktiviteter hösten 2015

Obs! Vid samåkning rekommenderar vi en ersättning om 25 kronor per mil, som delas lika på samtliga i bilen. Vid ...
Läs Mer

Månadsträffar hösten 2015

Sista måndagen varje månad klockan 14.00.Lokal: Nybrokyrkan, ingång från Promenaden. Måndag 28 september kl 14.00 Lars Ekwall, bitillsyningsman, berättar om ...
Läs Mer