Träning med trevlig atmosfär

En grupp Aktiva Seniorer träffades i januari 2019 på ACTIC  på Lugnet i Falun.  Eva Forslund och Lina Sandin tog emot oss och presenterade  hur träningslokalerna är indelade med olika maskiner och redskap och ytor för gruppträning.

Du kan träna i gymmet med olika apparater för kondition och muskelträning, fria vikter eller vara med på gruppträningar med olika teman och utbildade instruktörer. Det finns något för alla och möjligheter att hitta sin egna träningsnivå. Tillgång till simbassängen ingår i också i medlemskapet.

Just nu finns möjlighet till att prova träning i en vecka. Ett sådant pass börjar med instruktion av maskinernas inställning. Besöket avslutades med kaffe och information om vad det kostar att vara medlem.

Jag går själv och tränar på Actic och tycker att atmosfären är trevlig och att det finns en social gemenskap förutom roliga träningspass.

För fullständig information rekommenderar jag att ni går in på  deras hemsida www.actic.se