Falun 10-årsjubilerar

Vår egen duktiga kökspersonal serverar
    Vår egen duktiga kökspersonal serverar

Äntligen blev det dags för vårt 10 års jubileum.  Vår ordförande höll välkomsttal och gav därvid en kort resumé över medlemsantalets tillväxt. Från en knapp handfull till nära 200 medlemmar varav hälften var närvarande. Fantastiskt! Ännu fler ville anmäla sig, men antalet platser räckte inte till. Glädjande var också att flertalet av de styrelsemedlemmar som varit med om att starta föreningen i Falun kunde delta i firandet. Honnörsbordet var fullsatt.

Vi var många som firade 10 år
   Vi var många som firade 10 år

Efter välkomsttalet väntande en buffé med italienska förtecken. Mycket fräscht och mycket gott! Under måltiden underhölls vi av herrarna i The Besnaz. Många trevliga örhängen som lockade fram glada minnen från den tid då vi var något yngre än vi är idag. Tacksamt noterades att ”Konvaljens avsked” inte dök upp i repertoaren. Vi är inte där än!!

Musik med nostalgi
   Musik med nostalgi

Efter maten bjöd The Besnaz på musikalisk show. Många gamla härliga låtar i svängiga arrangemang som lockade till dans. Vi kunde notera att i de dansandes skara återfanns ordföranden. Bland numren kan nämnas ett potpurri av Sven-Ingvars låtar och, så klart, Rock around the clock. Kom kaffet alldeles för snabbt?

Vid kaffet kom kvällens överraskning, Pontus Lindman, som formligen trollband oss med sin magiska underhållning. Stundtals var det knäpptyst i salongen. Hur bar han sig åt? Jag kom osökt att tänka på det fantastiska paret Truxa. De som är lika gamla som jag minns de säkert.

Härefter avslutades firandet efter några timmar som gick alldeles för fort.

Även
   Även ”Elvis” fanns med på repertoaren